073-976 70 88

Fransförlängning

Hej, jag heter Helen och jobbar som fransstylist.

Fransförlängning är en av de behandlingar som just nu växer snabbast på salonger runt om i landet. Syftet med en fransförlängning kan vara olika. Önskar du längre och mer böjda fransar eller drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp? Får du inte bära makeup på din arbetsplats eller är du som många andra helt enkelt trött på allt kladd med mascara? Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt. Vilket är ditt syfte?

”Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.”

SÄKRASTE METODEN

Metoder, tekniker och produkter inom branschen har tyvärr väldigt varierande kvalité. En del är rent av skadliga för dina egna fransar. Luxurious Lashes jobbar endast med kvalitetssäkrade produkter och den säkraste metoden, Singles. Hur kan du säkerställa ditt val av fransstylist? Vi rekommenderar att du ställer ett antal frågor innan du bokar en tid. Ta reda på vart fransstylisten är utbildad, varifrån produkterna kommer samt vilken metod och teknik som används. En korrekt applicerad fransförlängning är en fantastisk upplevelse som förskönar på många olika sätt. Med regelbundna återbesök kan du bära denna fransförlängning så länge du önskar utan att skada dina egna fransar. Se till att du hamnar i rätt händer!

SINGLES – DEN SÄKRA METODEN

Metoden innebär att fransstylisten endast applicerar en enda extensionfrans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna. Dock måste fransstylisten även jobba med kundanpassad applicering och exemplarisk teknik för att metoden Singles ska ge ett absolut toppresultat. Singles, med rätt teknik, är alltså den enda metoden i branschen som gör att man kan bära fransförlängning kontinuerligt utan att skada de egna naturliga fransarna.Hem | Kontakt Facebook

Utvecklad av RabbitEye AB
Runs on Ubuntu